The Riddle of Life

16 spillegang. Akt 3 De Udødenes magt, Kapitel 11 Ras sande navn (forsat), Kapitel 12 Sin fars hævner.
16 spillegang.

Akt 3 De Udødenes magt

Kapitel 11 Ras sande navn
De sidste forberedelser bliver lavet inden kampen imod Skorpion Kongen. Landet bliver formet af magi af Talak og en af løve folket. Heq-Ka ser stjernes hemmeligheder. Intef indløser et løfte hos Hapi så Nilen går over sine bredder. I et sammen arbejde med løvefolket får Meni stillet de nubiske soldater op ved foden af helligdommen på mørkes tærskel. Chisisi får de døde til at undersøge landet og holde øje med fjenden.

Grøn ild bliver set på savannen og landet begynder at brænde. Om natten angriber Skorpion Kongen ud af ingen ting sammen med hans hær af ånder, deforme mennesker og andet af Isfrits yngel. Slaget bølger frem og tilbage. Til sidst slår Skorpion Kongen alene ned på helligdommens øverste punkt hvor Sekmet er. Sammen med nogle løvefolk for Intef holder Skopion Kongen tilbage for at dræbe Sekmet længe nok til at forstærkninger kan nå frem. Intef er død i mellemtiden, men med hjælp for de stående udødende og løvefolk bliver Skorpion Kongen dræbt. Resterne af hans hær går i opløsnings. Kort efter slaget forsvinder Skemet fra plateauet på helligdommen. Hendes rejse imod Ra er begyndt.

Kapitel 12 Sin fars hævner
Kort efter rejser de udødende til Abu. Der høre de rygter om at nogle ofre til Set i landet omkring Abu-øriget. De udødende opsøger steder hvor der har været ofret. De kommer til en by hvor en “høvding” har solgt sin by til Sets tjenere. Til sidst finder de dem der ofre tæt på Hapis hule ved Nilen. De ser Hemetre om givet af åndeslanger, andre magiker og en stor flok krigere. Skiftere ved Hapis hule skal til at forsvare Hapis hule imod fjenden.

(+10 XP)

View
Lives Gåde - Akt 3: De udødenes magt - Kapitel 11 (Ras sande navn)
15 spillegang

Kapitel 11 (Ras sande navn) (Forsætter)

Meni, Heq-Ka, Talak ogChisisi flygter fra naturen der er blevet påvirket af mørkets kræfter for at stoppe dem. Efter at have flygtet fra slanger og græshoppesværm og en ukendt dræber, når de til en by hvor de køber en sejlbåd. De sejler op af Nilen imod Abu. Undervej bliver de igen angrebet af endnu en græshoppesværm.
Med magi og snilde når de frem til Abu. Her venter Intef på dem. Det ved de fordi Chisisi har rejst til øriget via magi.
Ved Khums tempel på en af Abus øer høre de om en gåde Sati har fået. At Hapi vil blive myrdet og vil få taget sit hjerte. I gåden blev der også vist lyn og sandstorm. Skrifterne ved Abu vil forstærke deres forsvar endnu mere.
Efter dette fortsætter karaktererne deres rejse imod deres mål. At opsøge Sekmet og samle en Nubisk hær til at bekrige Set.
Efter en uges rejse når de til det sted hvor Sekmet efter rygterne holder til. Løve-folkets-folkets højborg i Nubien. Også kaldt Helligdommen på Mørkes tærskel.
Et klippehøj hvor over 30 løveskiftere, deres slægt af mennesker og løver holder til.
Karaktererne møder Sekmet. Lederen af helligdommen. De møder Menhit, Ritual mesteren og Armit Vogteren af Landet. Alle af løvefolket. Meni taler til løvefolket om at de skal tage kampen op imod Set. Hvis de hjælper med at nedkæmpe Set vil Khem hjælpe dem med at bekrige Min bagefter. Efter to ugers med at samle opbakning til krigen og et besøg fra Isis går løvefolket med til at bekrige Set. Isis fortæller også at Mehit har været forsvundet efter Tjenus anden indtagelse af Sets følge for 25 år siden. Rygter sig Mehit er i Skorpion Kongens hule i østørkenen. Skorpion Kongen har opgivet sit angreb på Nil-deltaget og Isis mener hun kan mærke at Sets tjener er på vej imod Nubien.
Imens karakterne er hos løvefolket finde de ud af at Sekmet har fået Ras sande navn af Isis. Sekmet vil via et langt sol-ritual få muligheden for at hente Ra og via gudens magt rense Khem for Apopis gift. Hvis Sekmet for hentet Ra, vil guden ikke gå ned i vesthorisonten i en uge. En uge hvor Ras lys vil tvinge mørket væsener i skjul og svække dem. I denne uge vil Sekmet gå amok og ingen vil kunne føle sig sikker for hendes vrede.
Sekmet begynder sol-ritualet, imens Skorpion Kongens hær nærmer sig Helligdommen ved Mørkes tærskel.

(+10 XP)

View
Lives Gåde - akt 3: De udøendes magt - Kapitel 10 (Liv og død) og Kapitel 11 (Ras sande navn)
14 spillegang

Kapitel 10 (Liv og død)

Intef kommer med Nebetah til Den Store Sø hvor de får lov at være af krokodille folket. Der efter rejser de den sidste del af vejen til Zau i Nildeltaget.

Chisisi opsøger Merimdas sande hersker efter rygter om at en Sets følge har har været i byen. Eik, Merimdas herre vil ikke afsløre hvad Sets følge ville hos ham. Der efter rejser Chisisi til Zau.

Heq-Ka få nogle af sine præster til at finde et nyt sted hvor hans khat kan være skjult når han dør.
Der efter rejser Heq-Ka til Zau.

Talak kommer til Horis by hvor han køber sig en okse og rejser efter et sammenstød med vagter i byen ud for at hente Menis khat. Vagter har lavet en telt-lejer omkring højen hvor Menis khat er inde i. Efter besvær og kamp for Talak samlet Meni og nogle af hans vigtigste ting til sig. På vejen imod Zau møder Talak ulveskiftere fra Zawty der følge med ham hele vejen til Nedre-Khems hovedstad.

Karaktererne kommer sig i Zau, lære nye kræfter og får viden.

(+5xp)

Ved hjælp fra Melo og Iat, af Isis Kult finder de ud af at det er Seterpenre der beskuer dem via magi.
Iat vil informere Isis om at karakterne vil snakke med hende.
Få uger efter Iat har rejst til Isis, går der rygter om at Skorpion Kongen hære har vist sig i udkanten af Nil-deltaget.
En længere diskussion om hvad der nu skal gøres bryder ud mellem karaktererne. Til sidst får Meni overbevist de andre om at de burde blive teleporteret til storbyen Luny hvor de bagefter kan rejse til Nubien for at samle en hær imod Set. Måske med Sekmets hjælp.

Kapitel 11 (Ras sande navn)

Intef bliver teleporteret til Luny men må flygte fra byen efter han har været gæst hos byens Set højpræst.
De andre kommer til, men kan ikke finde Intef. Da de for anden nat har sovet uden for Luny bliver de angrebet af utallige slanger. De løber væk fra slanger der nok er styret af mørke kræfter.
Imellemtiden er Intef på magisk vis igang med at løbe til Nubien.

(XP +10)

View
Lives Gåde - akt 2: Amanti - Kapitel 9 (Maat) - akt 3: De udøendes magt - Kapitel 10 (Liv og død)
13 spillegang

Kapitel 9 (Maat) Forsat:
Osiris, Horus og karaktererne kommer frem til den fjerde port der føre ind til Amanti. Endnu en portvogter bliver bekriget imens der bliver løst gåder. Meni beskytter Horus, men bliver til sidst slået så hans ka går i opløsning og bliver sendt ud i sjælehavet. Han må finde tilbage til Amanti. Til sidst får de kæmpet sig til den 12 port og får åbnet den.
Inde i Amantis haller ser de en hal med 42 sæder. Osiris sætter sig på en trone og karaktererne og Horus gør det samme.
De møder Maat der venter på dem ved en afgrund hvor et monster bor. Monsteret bliver kaldt Ammit. Maat vejer deres hjerter og dømmer at de kan forsætte med at at eksistere. Kun Chisisi bliver dømt hård da han ikke har et hjerte.
Intef får Osiris til at overbevise Nekebt om at hun skal lade Intef komme op til Amanti plateauet bag hendes rædde.
Meni bliver fundet afAnubis og bliver sejlet til Aaru og Amanti. Meni bliver også fundet ren af Maat og finder sit sæde i salen med de 42 troner. Høvdingen af Zau, Nieth kommer til Amanti. Isis besøger dem i Amanti, men rejser igen.
Heq-Kas magi der skjuler karaktererne for devinations-magi begynder at forsvinde. Der opstår en længere samtale om hvad det betyder. Karaktererne beslutter de vil genopstå og vække deres khat tilbage i Khem. Når de er genopstået vil karakterene samles i Nedre-Khems hovedstad Zau. Nieth siger de er velkommen der. Zau skulle være sikker fordi den ligger i Nil-deltaget. Set har endnu ikke indtaget deltaget og de byer der ligger der.

Akt 3: De udøendes magt – Kapitel 10 (Liv og død) Begynder:
Intef genopstår i Nebetahs kælder. Samme med Nebetah rejser han imod Zau.
Talak genopstår iAnkas hule. Efter noget tid finder han nogle handelsfolk der fragter ham imod Horis by. Horis by hvor Meni khat er skjult tæt ved i Meretsegers hule.
Heq-Ka genopstår i bunden af kløften nær hans tempelgrotte i Gerza området. Med stor opmærksomhed bliver han bragt til hans tempel af de lokale.
Chisisi genopstår i Necras hule. Kort efter bliver han opsøgt af hans søn Sekani der fortæller om at bubastierne er ved at blive udslettet af Set.
Meni opholder sig i Amanti. Imens ser han Horus prøve at lave et våben ud af portvogternes 12 knive. Et våben der skal dræbe Set.

(+10XP)

View
Lives Gåde - akt 2: Amenti - Kapitel 8 (Solbåden) og Kapitel 9 (Maat)
12 spillegang

(Kapitel 8 Solbåden) Forsat: Karaktererne og Horus rejser imod det sted hvor Sol-båden skulle være forlist. På rejseren møder de angst reddet døde flere gange og bliver nød til at bekæmpe dem. Karakterne bevæger sig sammen ud i ørkenen hvor de finder frem til det sted hvor Sol-båden er forlist.
Sol-båden er hjem fra en grusomhed der frister og derefter angriber dem. Til sidst får Hep-Ka grusomheden bortmanet. væsenet forsvinder ud i sandstormen der omslutter skibet. Tiden der efter går med at reparerer skibet og få det sejlet til Osiris lejer af flygtninge.
Stærk forfulgt af grusomhedernes tjenere sejlet Sol-båden og utallige af både fyldt flygtninge ind i sjælestormen der adskiller Aaru fra resten af Duaten. Efter noget tid ankommer de til Aaru. Et goldt ø-rige omsluttet af tåge.

(Kapitel 9 Maat) Starter: De slår lejrer og Intef finder på at lave en palisademur af de flugtenes både. Ulvefolket kan mærke sansen af Isfrit på øen. Kort efter rejser Osiris, Horus og karakterne imod Amanti som skulle ligge på øen hvor de er. På vejen høre og ser de grippegudinden Nekebt. Den Hvide Frue. Timer efter kommer de til et enormt klippeplateau der hæver sig en kilometer over landskabet omkring. På plateauets ene klippeside er udhugget en trappe der er udsmykket med figurer der er kendte og ukendte. Heriblandt figurer af karaktererne der står sammen med Horus på soklerne af Isis og Osiris statuer ved enden af trappen. Der står at karakterne er vogterne af Lives Formular.
For enden af trappen er der en åbning der føre til en enorm port. Den første af 12 porte. Alle man mærke Isfrits nærvær. Osiris giver Sakrem til porten imens Chisisi og Heq-Ka begynder at løse gåder på væggene omkring porten. Et grotesk monster fra en anden verden angriber, men til sidst efter mange slag har ramt den, trækker den sig tilbage til det sted den kommer fra. For hver port der efter bliver karakterne, Horus og Osiris angrebet af monster der minder meget om det første. Nu er de ved den 4 port ud af 12.

(10 XP)

View
Lives Gåde - akt 2: Amenti - Kapitel 8 (Solbåden)
11 spillegang

For at komme ind til Horus i den genopstået udgave af Abydos, begynder karakterne at samle en hær der kan bryde belejringen af byen.
Det tager nogle måneder. Ved hjælp af Heq-Ka’s vejr-magi bryder hæren belejringen og Horus tager imod dem.

Horus er forandret. Som om han er blevet voksen og mere rolig.
Han beslutter at udrydde de belejrende døde nu når karaktererne har bragt så stor en hær med sig. De belejrende døde bliver knust eller sendt på flugt.

Horus fortæller han føre krig for sin far i underverden. En krig imod grusomheder der tyrannisere de døde.
Horus vil bandlyse en grusomhed der hedder Apep-Erku der har en masse slaver. Grusomheden holder til i underverdens parallelt med det sted Skorpions Kongen udslettede den første høvding der stod imod ham i den virkelige verden.

Karakterne, Horus og en flere tusinde stor hær kommer til grusomheden Apep-Erku’s domaine.
Grusomheden sidder alene på en høj af knogler og kranier. Om grusomhedens hals sidder en amulet der ligner en skorpion. Da karakterne bestiger højen springer grusomhedens kriger frem og angriber karaktererne. Krig bryder ud.
Til sidst får Horus nedkæmpet Apep-Erku med Talak’s hjælp. Apep-Erku forsvinder ved den bliver suget ind i et afgrunds mørkt hul.

Efter slaget bliver Apep-Erku’s domæne renset af døde der kan fjerne frygt og fortvivlelse.

Karakterne, Horus og hæren begynder at rejse tilbage til Abydos. På vejen møder de underverdens nye herre. Osiris.
Osiris oplyser karakterne om viden og gudens planer.
Kort fortalt vil Osiris til Aaru. Sives øer. Der vil han finde tempel-øen Amanti. Amanti er grippegudinden Nekebt’s tilholdsted og tilholdstedet for en ukendt trussel. I Amanti vil Maat vente dem og mørk viden vil blive fundet der. Inden man kan komme ind i Amanti skal man passere 12 porte der er bevogtet af Isfrits yngel.
Inden rejsen imod Aaru kan begynde, har Osiris brug for den Sol-båden. Båden skulle ligge strandet et sted. Ved at reparerer Sol-båden kan Osiris sejle til Aaru.
Osiris ønsker at karakterne og Horus skal finde Sol-båden.

Isis nedstiger fra Duatens himmel og oplyser om hvad der sker i Khem. Karakterernes khats (kroppe) er ikke fundet af Set’s følge endnu.
Isis fortæller også at Set har spioner i Duaten. Det har hun set i stjernene.

(Xp 7)

View
Lives Gåde - akt 2: Amenti - Kapitel 7 (Lives Flod)
10 Spillegang

Karakteres Ba-ånd manifestere i Duaten hver for sig. De begynder at navigere sig igennem Duatens sjælestorm der er fuld af fare.
Til sidst møder de Anubis der kommer dem sejlende imøde.
Han fragtet dem til sit tempel nær bredden af Lives Flod.

Der møder de ulvefolk, forskellige døde og Mestha.
Karakterne op holder sig i Anubis temple i 20 år, hvor de lære at beherske hekau og får indsigt i deres nye natur som en af de udøende.

Isis besøger dem og sammen med ulvefolk får karakterene viden om hvad der sker i Khem. At Set har underlagt sig De To Riger og mange er flygtet fra Khem eller døde.
Der er stadig mange der kæmper imod, men håbet svinder.

Efter de 20 år i Anubis temple, rejser karakterne ud i Duaten for at finde Horus der skulle holde til i underverdenens udgave af Abydos. Byen skulle være belejret.

Karakterne samler 90 mænd på deres rejse imod Horus. Da de kommer til underverdenens Abydos, ser de byen er beskyttet af Ushabti falkemandsstatuer i hundredvis.
Der ud over er byen belejret af tusinde af vis af fortabte og fordrejet dødsånder.

(+7 XP)

View
Lives Gåde - akt 1: Mørket Kommer - Kapitel 6 (Lives formular)
9 Spillegang

4 måneder er gået. Osiris har rejst rundt i nedre-Khem for at samle viden og for at styrke Osiris Liga.
Da de 4 måneder er gået samles Osiris Liga ved Mesthasgård gård.
Mange store skikkelser er samle der, for at støtte op omkring ligaen. Karaktererne er der også. De skaber glæde, intriger og høre rygter.

Da Isis og Nepthys er ved at være færdig med at udføre Lives formular på Horus, begynder en sandstorm at sprede sig over det meste af Khem. Da sandstormen kommer til Mesthasgård gård, ankommer Osiris med et følge. Osiris tilser sin søn for at se ham passerer til Duaten.
Imellemtiden begynder torden og lyn af opstå i sandstormen. På en klippe træder Set frem. Han udstråler sand rædsel.
Erfarende kriger skriger livet ud af deres lunger, kollapser i koma, bryder sammen eller flygter. Skiftere og få andre står stand imod mørkes gud og hans følge der begynder at vælte ned i dalen hvor Mesthasgård går ligger.

Krig bryder ud imellem Sets følge og Osiris Liga.

Osiris kommer frem for gården indre og konfrontere Set. Guderne kæmper som himmellegemer der kollidere.

Talak og Chisisi der er sammenkrøbet af frygter, ser Osiris blive dræbt igen efter han har såret Set.

Heq-Ka er kollapset af frygt.

Meni og Intef prøver at flygte for kampen. De kæmper imod Set soldater, men ikke mindste en af slangefolket som de får nedkæmpet. Meni får samle en gruppe folk og de får kæmpet sig ud af dalen, men deres flugt er kort.
Apo, Set personlige blodsslave viser sig med en stor gruppe krigere. Meni og en af ulvefolket bliver angrebet af Apo. Ulvemanden får give nogle sår til Apo, men Aihs udvalgte bliver til sidst slået i jorden. Meni kæmper videre, men han prøver til sidst at flygte. Forgifte vender Meni tilbage til Apo for i det mindste at dø i kamp. Apo spider Meni til jorden med sit spyd.

Imellemtiden dræber Set sin hustru og søster Nepthys. Setaah falder og mange andre på begge sidder. Mørkes herre sejre til sidst til et ekko af ulve, katte og krokodille skrig. Alle fra Osiris Liga der ikke når at flygte bliver dræbt.

Talak, Chisisi og Heq-Ka bliver via en portal Isis skaber, først til Osiris tempel ved Nil-deltaget.
Senere kommer Isis med Meni og Intef. Hun vækker Heq-Ka fra koma.
Efter nogle dage fortæller Isis at hun ønsker en opgave mere af karakterene. Hun ønsker at udføre Lives Formular på dem, så de kan rejse til Duaten og hjælpe Osiris og Horus. Hvis alt går som det skal, vil Anubis finde dem og føre dem til sit tempel ved Lives Flod.

De forskellige karaktere får afklare deres familie og andre forhold.

Isis udføre Lives Formular på karaktere og deres essence bliver splittet af. Deres Ba-ånd kommer til Duaten. Som gylden lysende skikkelser beskuer de Duaten og den sjælesorg de befinder sig i.

View
Lives Gåde - akt 1: Mørket Kommer - Kapitel 5 (Arm og fallos) / Kapitel 6 (Lives formular)
Ottende spillegang

Efter nogle ugers rejse op af Nilen, ankommer de til Abu.

De opsøger Khums tempel på en ø, hvor de får at vide at de skal bringe et får som skal ofres til Khum. Derefter vil Khum svare på sprøgsmål.
Khum fortæller hvor nilens gud Hapi’s hule er.

De opsøger Hapi som taler i gåder. Guden vil guide dem til et monsters der har spist Osiris fallos.

Via elektriskemaller der viser vej, kommer de frem til et område nær en ø på Nilen hvor de bliver angrebet af monsteret. Monsteret er en kæmpe krabbe som er hårdfør.
Da de får den dræbt efter meget besvær, finder de ud af at Osiris fallos er forstørret af den.

De opsøger Hapi igen som siger den har teste Talak, men at den tilgengæld vil stå i gæld til dem.
Meni udløser sin gæld ved at få indprentet sakrem i sig.
Intef får beriget sit sværd, så det bedre kan skade Apopis-yngel.
Chisisi venter med at udløse sin gæld.
Heq-Ka bliver styrket i magiens veje og kan nu fornemme liv.
Talak får fjernet sin forbandelse.

I det næste stykke tid reparere Talak sin båd efter mødet med kæmpe krappen. De lære også en masse fra Osiris Liga at kende. Heriblandt Khaa, Sati, Hori-Ra.

Heq-Ka får også lavet et talisman ved at opholde sig nær Hapis hule. En talisman der kan rumme sakrem.

De forlader Abu og begynder deres lange rejse hjem. Strømmen er med dem, men da de kommer til Nilens forløb nord fra Naqqad, er floden blokeret af Set krigere. Meni intimeredere og overbeviser krigerne om at de skal passagere.
Der efter fortsætter de imod Mesthas gård, men bliver forfulgt af gribbe der er påvirket af dødsmagi.
En lille flok ulvefolk møder dem ved Nilens bred og de fortæller at de bliver forfulgt af noget på land også. Ulvene vil tage sig af den forfølgende.

Kapitel 6 (Lives formular)

Endeligt kommer de til Mesthasgård. De har taget kæmpe krabben med og giver dens indmad til Nephthys.

Kebhut og Gebtu af Osiris Børn, Thoth, Isis, Meshta og Nephthys får Osiris tilbage fra de døde efter de har bundet hans kropdele sammen og smurt guden ind i Intefs tyre-åndeblod. Under ritualet var Mesthas gård hjemsøgt af hundrede afvis af dødeånder.
Osiris smiler og han er ikke længere påvirket af Min’s forbandelse. Han bringer ny magtfuld viden med sig fra Duaten. Han fortæller om bådemanden Anubis der har givet ham viden om de døde og de levendes verden. Om Lives flod i Duaten og om et sted kaldet Amenti. Om hvordan han må føre de døde til et Aaru så de kan finde ro. For nu bliver de pint af grusomhedder i Duaten.
Han fortæller om Det Store Ritual. Genfødselsens Ritual. At Horus er nød til at dø så hans Ka kan blive genfødt og at en falkeflok kalder på hans søn i Duaten.
Osiris introducere sin børn i at de skal gribe til våben og kæmpe imod Set. De skal ikke holde sig tilbage for krig som han ellers han introduceret. At Osiris Liga er afgørende. Kampen skal altså tages både i de levende og de dødes verden for at skabe Maat’s balance. Osiris fortæller om Maat.
Klædt i relikvier som styrker ham, rejser Osiris til hans tempel ved Nil-deltaget og begynder at samle Osiris Liga og magtfuld viden.
Chisisi rejser rundt med sin onkel for at parre sig med forskellige bubasties. Necra gør det samme.
Meni kæmper med Tjenus kriger for at genindtage øvre-Khem. Sobek går ind i krigen. Tjenu bliver genindtaget.
Talak og Heq-Ka henter ting til Det Store Ritual. Natron fra en mine et stykke uden i ørkenen og palmevin fra byen Zau.
Talak besøger også Den Store Sø.
Intef rejser med Osiris til hans tempel og skal der efter rejse til Buto for snakke med gudinden Wadjet om at på begynde morderne på Set’s styrker bag fjendens linjer. Intef har 2 slange folk med sig. Qa’a og Nesi.
Imellemtiden begynder Isis og Nephthys at teste Lives Formular på gamle Meshta som ofre sig for sagen. Heq-Ka hjælper til.
Der er fejl i magien. Mesthas Ka og Ba bliver ikke bundet ordenligt i kroppen. Hans krop bliver en mærkeligt deform skikkelse.
Efter at have set deres fejl begynder gudinderne forberedelserne til at befrie Horus for hans smerter og udføre lives formular på ham.

(+7xp)

View
Lives Gåde - akt 1: Mørket Kommer - Kapitel 5 (Arm og fallos) forsat
ottende spillegang

De rejser afsted på Talaks nilbåd, for at finde og hente Osiris arm og fallos. Kun ved at skaffe Osiris 12 kropsdele kan gudinderne bringe Osiris tilbage fra de døde og måske derved også rædde Horus da hersker guden vil bringe viden med fra de dødsverden, Duaten.

På deres rejse imod over-Khem ser de krig og mennesker på flugt. Især da de kommer til Kurna.
Ved mordstedet for Osiris død, ser de tusinde af spøgelser.

Nord for Abydos sætter de Nieth, Hebtit, Pwe-Geb og der udover 2 andre Bubastis og 2 af slangefolket af. Chisisi for ud af en af Bubastierne, at de skal skaffe en del af Osiris torsor.

De forsætter deres rejse og ser at Set har fået magt over øvre-Khem.

Talak siger han vil tale med en af krokodillefolket ved navn Anka. Efter Luny finder de Anka’s hule dybt inde i et vådområde. Turen der ind er hård, men efter et kort hvile kan de klare at svømme ned til Anka’s hule og snakke med albino krokodillen.
Anka fortæller om mangt og meget. Er ibland om Hapi. Nilens gud, der taler i gådefuldt og kaotisk. Måske guden vil fortælle hvor Osiris fallos er.

Inden Nekebt og Nekhen ser de også i det fjerne, Skorpion Kongens førsteslag imod en høvding der prøvede at stoppe kongen. Det ses som et blegt skær i det fjerne. Lidt på samme måde som Osiris mordsted.

De ankommer til Nekebt hvor de ligger til ved den nordligehavn. Efter en længere diskussionen og nogle undersøgelser af byen, beslutter de at opsøge Nurieth. Bubastien der skulle have Osiris arm. De finder kattens hus og aftaler at dræbe en besat handelsmand ved navn Kri for Nurieth, for tilgengæld at få Osiris arm.

De sejler over til Nekhen på den modsatte side af Nilen for at dræbe handelsmanden der bor syd for bymuren i en teltby.
Da natten falde på sniger de sig ind i teltbyen og dræber den besatte handelsmand. Kri dør ved Heq-Ka manifestere Ra lys og skyder manden med lyset. Da de er opdaget af andre fra teltbyen skynder de sig væk. Da de kommer til Talaks båd, ser de på den modsatte side af Nilen at Nekebt er under angreb fra løvefolket som er anført af Ra opstigning og nedgang. Menu og Bakhu. Løvetvillingernes lyser med Ra’s lys som får slagmarken til at være dækket af lys.
De får sejlet over til Nekebt hvor folk flygter fra byen. De kommer ind i byen og finder mange relikvier i Nurieths hjem. Heriblandt Osiris arm.

Efter dette opsøger de Set’s tempel som er Ta-urt’s tilholdsted. Løvefolket har ransaget stedet og har ikke fundet Ta-Urt. Menu og Bakhu mener Ta-Urt jager Gebtu i den østligeørken. De har brug for at finde Gebtu da han har noget de skal bruge. Nok Osiris hoved.
Inden løverne rejser ud i østørkenen laver Menu, Bakhu og Meni en ed om at samle Khem under en stærk menneske leder. Gerne Meni som Khems leder eller rådgiver til denne.

De forlader Nekebt og begynder deres rejse imod Abu for at finde Osiris fallos.

(+7 xp)

View

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.