Meni

Prins af Tjenu, håndhæver for Osiris

Description:

Alder: 19
Koncept: Frygtet håndhæver
Tilholdsted: Abdju
Demeanor: Bravo
Køn: Hankøn

Bio:

Baggrundshistorie
I generationer har Abdju og Tjenu kæmpet om positionen som den dominerende by området. Hvor Abdju var det religiøse og spirituelle centrum var Tjenu det militære og kommercielle centrum. Da Osiris tog magten i Ægypten blev den konstante rivalisering en udfordring for stabiliteten omkring hans hovedstad. Han besluttede derfor, at den ældste søn af herskeren af Tjenu skulle bo og opdrages ved hoffet i Abdju. Derved kunne han forme de fremtidige herskere af Tjenu, og hvis alt gik galt, havde han et gidsel.

Meni er prins af Tjenu og søn af byens guddommelige herskere Anhur og Mehit. Anhur er en aldrende kriger kendt for sine evner som jæger. Mehit er en simba fra Nubien, og beskytter hendes mands domæne fra overnaturlige trusler. Meni idoliserer sine forældre, men har kun været i sporadisk kontakt med dem siden han var spæd.

Igennem sin opvækst er Meni trænet som kriger og håndhæver for Osiris – en rolle som han går til med en dedikeret brutalitet, som allerede har gjort ham frygtet i det meste af Ægypten. Når situation kalder på at der skal statueres et eksempel, er det Meni som Osiris sender.

Personlighed
Meni er tilbagetrukket og indelukket. Han deler kun sjældent sine dybere tanke med andre, men er fokuseret på at løse de opgaver han stilles overfor. De få, der kan gennemskue hans facade, kan dog se, at han hungre efter anerkendelse. Han kæmper en desperat kamp for at leve op til sin guddommelig herkomst.

Relationer

  • Anhur, høvding af Tjenu (far)
  • Mehit, simba og dronning af Tjenu (mor)

Meni

The Riddle of Life larsrune jensthorupjensen