The Riddle of Life

Lives Gåde - akt 3: De udøendes magt - Kapitel 10 (Liv og død) og Kapitel 11 (Ras sande navn)

14 spillegang

Kapitel 10 (Liv og død)

Intef kommer med Nebetah til Den Store Sø hvor de får lov at være af krokodille folket. Der efter rejser de den sidste del af vejen til Zau i Nildeltaget.

Chisisi opsøger Merimdas sande hersker efter rygter om at en Sets følge har har været i byen. Eik, Merimdas herre vil ikke afsløre hvad Sets følge ville hos ham. Der efter rejser Chisisi til Zau.

Heq-Ka få nogle af sine præster til at finde et nyt sted hvor hans khat kan være skjult når han dør.
Der efter rejser Heq-Ka til Zau.

Talak kommer til Horis by hvor han køber sig en okse og rejser efter et sammenstød med vagter i byen ud for at hente Menis khat. Vagter har lavet en telt-lejer omkring højen hvor Menis khat er inde i. Efter besvær og kamp for Talak samlet Meni og nogle af hans vigtigste ting til sig. På vejen imod Zau møder Talak ulveskiftere fra Zawty der følge med ham hele vejen til Nedre-Khems hovedstad.

Karaktererne kommer sig i Zau, lære nye kræfter og får viden.

(+5xp)

Ved hjælp fra Melo og Iat, af Isis Kult finder de ud af at det er Seterpenre der beskuer dem via magi.
Iat vil informere Isis om at karakterne vil snakke med hende.
Få uger efter Iat har rejst til Isis, går der rygter om at Skorpion Kongen hære har vist sig i udkanten af Nil-deltaget.
En længere diskussion om hvad der nu skal gøres bryder ud mellem karaktererne. Til sidst får Meni overbevist de andre om at de burde blive teleporteret til storbyen Luny hvor de bagefter kan rejse til Nubien for at samle en hær imod Set. Måske med Sekmets hjælp.

Kapitel 11 (Ras sande navn)

Intef bliver teleporteret til Luny men må flygte fra byen efter han har været gæst hos byens Set højpræst.
De andre kommer til, men kan ikke finde Intef. Da de for anden nat har sovet uden for Luny bliver de angrebet af utallige slanger. De løber væk fra slanger der nok er styret af mørke kræfter.
Imellemtiden er Intef på magisk vis igang med at løbe til Nubien.

(XP +10)

Comments

larsrune larsrune

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.