The Riddle of Life

Lives Gåde - Akt 3: De udødenes magt - Kapitel 11 (Ras sande navn)

15 spillegang

Kapitel 11 (Ras sande navn) (Forsætter)

Meni, Heq-Ka, Talak ogChisisi flygter fra naturen der er blevet påvirket af mørkets kræfter for at stoppe dem. Efter at have flygtet fra slanger og græshoppesværm og en ukendt dræber, når de til en by hvor de køber en sejlbåd. De sejler op af Nilen imod Abu. Undervej bliver de igen angrebet af endnu en græshoppesværm.
Med magi og snilde når de frem til Abu. Her venter Intef på dem. Det ved de fordi Chisisi har rejst til øriget via magi.
Ved Khums tempel på en af Abus øer høre de om en gåde Sati har fået. At Hapi vil blive myrdet og vil få taget sit hjerte. I gåden blev der også vist lyn og sandstorm. Skrifterne ved Abu vil forstærke deres forsvar endnu mere.
Efter dette fortsætter karaktererne deres rejse imod deres mål. At opsøge Sekmet og samle en Nubisk hær til at bekrige Set.
Efter en uges rejse når de til det sted hvor Sekmet efter rygterne holder til. Løve-folkets-folkets højborg i Nubien. Også kaldt Helligdommen på Mørkes tærskel.
Et klippehøj hvor over 30 løveskiftere, deres slægt af mennesker og løver holder til.
Karaktererne møder Sekmet. Lederen af helligdommen. De møder Menhit, Ritual mesteren og Armit Vogteren af Landet. Alle af løvefolket. Meni taler til løvefolket om at de skal tage kampen op imod Set. Hvis de hjælper med at nedkæmpe Set vil Khem hjælpe dem med at bekrige Min bagefter. Efter to ugers med at samle opbakning til krigen og et besøg fra Isis går løvefolket med til at bekrige Set. Isis fortæller også at Mehit har været forsvundet efter Tjenus anden indtagelse af Sets følge for 25 år siden. Rygter sig Mehit er i Skorpion Kongens hule i østørkenen. Skorpion Kongen har opgivet sit angreb på Nil-deltaget og Isis mener hun kan mærke at Sets tjener er på vej imod Nubien.
Imens karakterne er hos løvefolket finde de ud af at Sekmet har fået Ras sande navn af Isis. Sekmet vil via et langt sol-ritual få muligheden for at hente Ra og via gudens magt rense Khem for Apopis gift. Hvis Sekmet for hentet Ra, vil guden ikke gå ned i vesthorisonten i en uge. En uge hvor Ras lys vil tvinge mørket væsener i skjul og svække dem. I denne uge vil Sekmet gå amok og ingen vil kunne føle sig sikker for hendes vrede.
Sekmet begynder sol-ritualet, imens Skorpion Kongens hær nærmer sig Helligdommen ved Mørkes tærskel.

(+10 XP)

Comments

larsrune larsrune

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.