The Riddle of Life

Lives Gåde - akt 2: Amenti - Kapitel 8 (Solbåden) og Kapitel 9 (Maat)

12 spillegang

(Kapitel 8 Solbåden) Forsat: Karaktererne og Horus rejser imod det sted hvor Sol-båden skulle være forlist. På rejseren møder de angst reddet døde flere gange og bliver nød til at bekæmpe dem. Karakterne bevæger sig sammen ud i ørkenen hvor de finder frem til det sted hvor Sol-båden er forlist.
Sol-båden er hjem fra en grusomhed der frister og derefter angriber dem. Til sidst får Hep-Ka grusomheden bortmanet. væsenet forsvinder ud i sandstormen der omslutter skibet. Tiden der efter går med at reparerer skibet og få det sejlet til Osiris lejer af flygtninge.
Stærk forfulgt af grusomhedernes tjenere sejlet Sol-båden og utallige af både fyldt flygtninge ind i sjælestormen der adskiller Aaru fra resten af Duaten. Efter noget tid ankommer de til Aaru. Et goldt ø-rige omsluttet af tåge.

(Kapitel 9 Maat) Starter: De slår lejrer og Intef finder på at lave en palisademur af de flugtenes både. Ulvefolket kan mærke sansen af Isfrit på øen. Kort efter rejser Osiris, Horus og karakterne imod Amanti som skulle ligge på øen hvor de er. På vejen høre og ser de grippegudinden Nekebt. Den Hvide Frue. Timer efter kommer de til et enormt klippeplateau der hæver sig en kilometer over landskabet omkring. På plateauets ene klippeside er udhugget en trappe der er udsmykket med figurer der er kendte og ukendte. Heriblandt figurer af karaktererne der står sammen med Horus på soklerne af Isis og Osiris statuer ved enden af trappen. Der står at karakterne er vogterne af Lives Formular.
For enden af trappen er der en åbning der føre til en enorm port. Den første af 12 porte. Alle man mærke Isfrits nærvær. Osiris giver Sakrem til porten imens Chisisi og Heq-Ka begynder at løse gåder på væggene omkring porten. Et grotesk monster fra en anden verden angriber, men til sidst efter mange slag har ramt den, trækker den sig tilbage til det sted den kommer fra. For hver port der efter bliver karakterne, Horus og Osiris angrebet af monster der minder meget om det første. Nu er de ved den 4 port ud af 12.

(10 XP)

Comments

larsrune larsrune

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.