The Riddle of Life

Lives Gåde - akt 2: Amenti - Kapitel 8 (Solbåden)

11 spillegang

For at komme ind til Horus i den genopstået udgave af Abydos, begynder karakterne at samle en hær der kan bryde belejringen af byen.
Det tager nogle måneder. Ved hjælp af Heq-Ka’s vejr-magi bryder hæren belejringen og Horus tager imod dem.

Horus er forandret. Som om han er blevet voksen og mere rolig.
Han beslutter at udrydde de belejrende døde nu når karaktererne har bragt så stor en hær med sig. De belejrende døde bliver knust eller sendt på flugt.

Horus fortæller han føre krig for sin far i underverden. En krig imod grusomheder der tyrannisere de døde.
Horus vil bandlyse en grusomhed der hedder Apep-Erku der har en masse slaver. Grusomheden holder til i underverdens parallelt med det sted Skorpions Kongen udslettede den første høvding der stod imod ham i den virkelige verden.

Karakterne, Horus og en flere tusinde stor hær kommer til grusomheden Apep-Erku’s domaine.
Grusomheden sidder alene på en høj af knogler og kranier. Om grusomhedens hals sidder en amulet der ligner en skorpion. Da karakterne bestiger højen springer grusomhedens kriger frem og angriber karaktererne. Krig bryder ud.
Til sidst får Horus nedkæmpet Apep-Erku med Talak’s hjælp. Apep-Erku forsvinder ved den bliver suget ind i et afgrunds mørkt hul.

Efter slaget bliver Apep-Erku’s domæne renset af døde der kan fjerne frygt og fortvivlelse.

Karakterne, Horus og hæren begynder at rejse tilbage til Abydos. På vejen møder de underverdens nye herre. Osiris.
Osiris oplyser karakterne om viden og gudens planer.
Kort fortalt vil Osiris til Aaru. Sives øer. Der vil han finde tempel-øen Amanti. Amanti er grippegudinden Nekebt’s tilholdsted og tilholdstedet for en ukendt trussel. I Amanti vil Maat vente dem og mørk viden vil blive fundet der. Inden man kan komme ind i Amanti skal man passere 12 porte der er bevogtet af Isfrits yngel.
Inden rejsen imod Aaru kan begynde, har Osiris brug for den Sol-båden. Båden skulle ligge strandet et sted. Ved at reparerer Sol-båden kan Osiris sejle til Aaru.
Osiris ønsker at karakterne og Horus skal finde Sol-båden.

Isis nedstiger fra Duatens himmel og oplyser om hvad der sker i Khem. Karakterernes khats (kroppe) er ikke fundet af Set’s følge endnu.
Isis fortæller også at Set har spioner i Duaten. Det har hun set i stjernene.

(Xp 7)

Comments

larsrune larsrune

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.