The Riddle of Life

Lives Gåde - akt 1: Mørket Kommer - Kapitel 6 (Lives formular)

9 Spillegang

4 måneder er gået. Osiris har rejst rundt i nedre-Khem for at samle viden og for at styrke Osiris Liga.
Da de 4 måneder er gået samles Osiris Liga ved Mesthasgård gård.
Mange store skikkelser er samle der, for at støtte op omkring ligaen. Karaktererne er der også. De skaber glæde, intriger og høre rygter.

Da Isis og Nepthys er ved at være færdig med at udføre Lives formular på Horus, begynder en sandstorm at sprede sig over det meste af Khem. Da sandstormen kommer til Mesthasgård gård, ankommer Osiris med et følge. Osiris tilser sin søn for at se ham passerer til Duaten.
Imellemtiden begynder torden og lyn af opstå i sandstormen. På en klippe træder Set frem. Han udstråler sand rædsel.
Erfarende kriger skriger livet ud af deres lunger, kollapser i koma, bryder sammen eller flygter. Skiftere og få andre står stand imod mørkes gud og hans følge der begynder at vælte ned i dalen hvor Mesthasgård går ligger.

Krig bryder ud imellem Sets følge og Osiris Liga.

Osiris kommer frem for gården indre og konfrontere Set. Guderne kæmper som himmellegemer der kollidere.

Talak og Chisisi der er sammenkrøbet af frygter, ser Osiris blive dræbt igen efter han har såret Set.

Heq-Ka er kollapset af frygt.

Meni og Intef prøver at flygte for kampen. De kæmper imod Set soldater, men ikke mindste en af slangefolket som de får nedkæmpet. Meni får samle en gruppe folk og de får kæmpet sig ud af dalen, men deres flugt er kort.
Apo, Set personlige blodsslave viser sig med en stor gruppe krigere. Meni og en af ulvefolket bliver angrebet af Apo. Ulvemanden får give nogle sår til Apo, men Aihs udvalgte bliver til sidst slået i jorden. Meni kæmper videre, men han prøver til sidst at flygte. Forgifte vender Meni tilbage til Apo for i det mindste at dø i kamp. Apo spider Meni til jorden med sit spyd.

Imellemtiden dræber Set sin hustru og søster Nepthys. Setaah falder og mange andre på begge sidder. Mørkes herre sejre til sidst til et ekko af ulve, katte og krokodille skrig. Alle fra Osiris Liga der ikke når at flygte bliver dræbt.

Talak, Chisisi og Heq-Ka bliver via en portal Isis skaber, først til Osiris tempel ved Nil-deltaget.
Senere kommer Isis med Meni og Intef. Hun vækker Heq-Ka fra koma.
Efter nogle dage fortæller Isis at hun ønsker en opgave mere af karakterene. Hun ønsker at udføre Lives Formular på dem, så de kan rejse til Duaten og hjælpe Osiris og Horus. Hvis alt går som det skal, vil Anubis finde dem og føre dem til sit tempel ved Lives Flod.

De forskellige karaktere får afklare deres familie og andre forhold.

Isis udføre Lives Formular på karaktere og deres essence bliver splittet af. Deres Ba-ånd kommer til Duaten. Som gylden lysende skikkelser beskuer de Duaten og den sjælesorg de befinder sig i.

Comments

larsrune larsrune

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.